|
|
گزارش کامل نمایشگاه
E3 2010
بر روی 9 عدد DVD با کیفیت HD
به صورت کامل منتشر شد، و در شاپ زون آماده فروش می باشد. |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Devil May Cry Or God Of War | |||
| God Of War |
|
25 | 55.56% |
| Devil May Cry |
|
20 | 44.44% |
| رأی دهندگان: 45. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| ابزارهای موضوع | ![]() |
نحوه نمایش | ![]() |
|
|
#1 |
![]() کاربر فعال
تعداد تشکرها: 1,118
تشکر شده 1,895 بار در 592 ارسال
|
شما از بين اين دو بازي مهيج و عالي كدوم رو انتخاب ميكنيد؟؟؟؟
![]() با دليل!!! ![]()
![]() ویرایش توسط KING OF KINGS : 03-21-2010 در ساعت 10:07 PM. |
|
|
| این 7 کاربر عزیز از کاربر محترم: KING OF KINGS .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر توقیف شده
تعداد تشکرها: 1,550
تشکر شده 601 بار در 182 ارسال
|
نظر سنجی بزار قربون دستت راستی کاره درستی کردی
|
|
|
| این 3 کاربر عزیز از کاربر محترم: The saboteur .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
![]() کاربر قدیمی انجمن
تعداد تشکرها: 1,459
تشکر شده 6,081 بار در 1,520 ارسال
|
این تایپیک نظم سایتو دوچار اختشاش میکنه .
![]()
| این 3 کاربر عزیز از کاربر محترم: ۞ Devileytion ۞ .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
![]() کاربر فعال
|
نظر سنجي هم اضافه شد خواهشا دونت اسپم....
دوست عزيز ايمان جون .شما اگه مخالفت با اين تاپيك داريد دليل نميشه اونو به اغتشاش بكشونيد... من كه خودم خداي جنگ 3 را انتخاب كردم چون واقعا هم از نظر گيم پلي هم داستان و هم شخصيت پردازي و صدا گذاري و تنوع در ساخت سلاح ها از دويل مي كراي سرتره... ![]() شما هم همينجوري نظرتون را همراه با دليل بگيد....
![]() ویرایش توسط KING OF KINGS : 03-19-2010 در ساعت 12:23 AM. |
|
|
| این 4 کاربر عزیز از کاربر محترم: KING OF KINGS .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
کاربر توقیف شده
تعداد تشکرها: 1,550
تشکر شده 601 بار در 182 ارسال
|
من gow3 رو انتخاب کردم چون خشنه و جذاب و خنکنیست!!!!!!!!
|
|
|
| این 3 کاربر عزیز از کاربر محترم: The saboteur .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | |
![]() کاربر قدیمی انجمن
|
من خودم DMC رو انتخاب میکنم .
چون عقیده دارم همه چی داره ! گرافیک داره . ![]() گیم پلی داره . ![]() داستان داره . ![]() شخصیت پردازی داره . ![]() صدا گذاری داره . ![]() جذابیت داره . ![]() به موقش صحنه داره ! ![]() و مهتر از همه ناموسیه ! ![]() البته به قول خودم هیچ بازی بی ایراد نیست . . جذابیت بازی GOW به آخر رسوندن بازی هست ؛ وگرنه از قاعده ی خاصی پیروی نمی کنه . نقل قول:
- کلا سری های GOW ( خودم 1 و 2 شو کامل بازی کردم ) از داستان خاصی تبعیت نداره ؛ مثلا کیریتوس ( تغریبا در تمامی سری ها ) از سر بیکاری میاد شمشیرشو بر میداره تو کشتی ها و قصر ها به دنبال اهریمنان می گرده و اونارو نابود بعد یهو به غول آخر میرسه . - اتفاقا بازی GOW از شخصیت پردازی ضعیفی بر خورداره ؛ کلا شخصیت اولش کیریتوسه اما شخصیت دوم ؟ شخصیت سوم ؟ و ... . تو کل بازی تا میای با یکی آشنا بشی سریع بدست خودت یا دشمنت کشته میشه . - صدا گذاری بازی هم خوب از آب در اومده به جزء مواردی کوچیکی که در مبارزه اتفاق میفته . - تنوع سلاح ؟ Are You Kiding Me ؟ ![]() کلا کیریتوس : GOW1 : یه دوتا شمشیر داره که یک سلاح محسوب میشه ، بعد تو یک میاد اینارو میزنه بهم یه شمیشر گنده میشه . GOW2 : باز همون دو تا شمشیر + یه چکش + یه نیزه . GOW3 : بازم هون دوتا + یه دستکش + یکی دوتا چیز دیگه ( بدلیل بازی نکردن GOW3 ) در سری بازی GOW شاهد تنوع سلاح نبودیم . اما در DMC : تنوع سلاح سرد + تنوع گرم + تنوع استایل + موارد جزعی
|
| این 7 کاربر عزیز از کاربر محترم: ۞ Devileytion ۞ .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |
![]() کاربر فعال
|
نقل قول:
خداي جنگ داستان نداره پس چي داره ؟؟؟؟خداي جنگ تنوع سلاح نداره پس اون يه شمشير نرو با اون مشت گندش داره؟؟؟؟ ![]() خداي جنگ شخصيت نداره كه همشون حماسي و عالي هستند .... ![]() كريتوس دو تا شمشير ميزنه به هم يه مقدار به عقل خودم شك كردم ....ما يه بازي اكشن ميخوايم كه ناب و عالي و نفسگير باشه نه اينكه همش موضوعات عشقي و ناموسي توش باشه يه اكشن ميخوايم كه سر دشمناتو با خشم جدا كني نه دشمناتو با جك بخندوني بعد بفرستينشون تو يه درچه ي زمان ![]() در هر حال ممنون از جوابت...
|
| این 4 کاربر عزیز از کاربر محترم: KING OF KINGS .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |
![]() کاربر قدیمی انجمن
|
نقل قول:
- بازی که بزن برو جولو باشه که داستان نداره ! - اون یه کاراکتره ! چه را دانترو نمی گی ؟ ها ؟ دانته یه پاندورا داشت که خودش میشد 6 تا سلاح ! - حماسی و عالی ؟ کجاشون عالین ؟ حتما کیریتوسو میگی که هنوز لباس ندیده یا دامن پاش میکنه ، ریش بزی میزاره ، انقدر هرمون زده که مواش ریخته ، رو بدنشم با رُب گوجه یه چارتا خط انداخته ! این شده کاراکتر اول بازی ! بقیشونم که نگو از اون زئوس بگیر برو تا اون سیاه که روغن سوزی داره . - مگه یکشو بازی نکردی ؟ همون شمیر بنفشه که گنده هست دیگه ! پس فکردی اونو از کجاش میاره ؟ از تو جیبش ؟ یا تو جورابش میزاره ! ![]() - اکشنشو درست گفتی اما بقیش خودت اضافه کردی . عشق با ناموس خیل فرق داره ! حالا شماره 4 این جوری بود 1 و 2 و 3 چی ؟ چرا دست نرو رو نمیگی کا دشمناشو چنان میکوبه به زمین که له میشن ؟ چرا دانترو نمیگی که با شمشیرش میزنه که دشمناش از وسط دو شغه میشن ؟ حتما کیریتوس خوبه کا اسکلتارو میزنه ازشون خون میاد ! ![]() دریچه زمان ؟ از خودت درآوردی ؟ دروازه جهنمه ! ارتباط بین این دنیا و اون دنیا . حتما GOW خوبه که همین طوری جَکو جونور تو کوچه ها ولن !
|
| این 6 کاربر عزیز از کاربر محترم: ۞ Devileytion ۞ .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |
![]() کاربر فعال
|
نقل قول:
![]() من زياد به دريچه ي زمان و دروازه ي جهنم فكر نميكنم چون بازي واقعا ارزش بازي كردن نداشت.. تو رو خدا يكي بياد اينو بفهمونه كه گاد اف وار داستان داره ![]() ميره يه جاي ديگه اينو ميگه ابروي فروم رو ميبره.... ![]() فعلا 5 - 1
|
|
|
#10 |
|
کاربر توقیف شده
تعداد تشکرها: 44
تشکر شده 8 بار در 2 ارسال
|
من از همه نظز به dmc رای میدم
حالا کدوم از این دوتا بازی gow و dmc میخواد با wow کل بندازه ؟ |
|
|