|
|
گزارش کامل نمایشگاه
E3 2010
بر روی 9 عدد DVD با کیفیت HD
به صورت کامل منتشر شد، و در شاپ زون آماده فروش می باشد. |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Ubisoft VS EA | |||
| Ubisoft |
|
51 | 71.83% |
| EA |
|
20 | 28.17% |
| رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| ابزارهای موضوع | ![]() |
نحوه نمایش | ![]() |
|
|
#21 | |
![]() کاربر معمولی
تعداد تشکرها: 147
تشکر شده 924 بار در 264 ارسال
|
نقل قول:
.ولی بازم فعلا UbiSoft بهتره .
|
|
| این 6 کاربر عزیز از کاربر محترم: [Prototype] .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#22 | |
![]() مسئول بخش بازیهای PC
تعداد تشکرها: 1,674
تشکر شده 4,736 بار در 1,756 ارسال
|
نقل قول:
|
|
| این 7 کاربر عزیز از کاربر محترم: apwbd .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#23 |
![]() کاربر معمولی
تعداد تشکرها: 7
تشکر شده 366 بار در 62 ارسال
|
خوبه .. جالب شده بحث ...
اما یه سوال چرا اکثرا به تخریب حریف مقابل میپردازن به جای این که خوبی های اون شرکتی رو که انتخاب کردند بگن ؟ یه کم هم از من بشنوید ... این دو شرکت جز قدیمی ترین شرکت هایی هستند که به بازی سازی مشغول هستند و Ubi در سال 1986 و شرکت دیگر 4 سال زود تر از اون (شایدم 5 یادم نیست) شروع به کار کردند. Ubisoft تمام کار هایی که کرده همه جز بازی های ناب و بهترین بازی های جهان بودند ، همگی اون بازی ها رو شما میشناسید برای نمونه مهم ترین هاشون رو میگم: سری Prince Of Persia سری Splinter Cell سری Burnout سری Far Cry سری Rainbow Six Vegas همچنین Assassins Creed که هنوز سری نشده اما به زودی میشه ... همون طور که از لیست ناقص من میبینید یوبیسافت با این که تعداد کار هایی که کرده خیلی هم کم نبوده اما این مقدار در مقایل EA اصلا جوابگو نیست !! یوبی در سراسر جهان 26 شعبه داره که هر کدام از بازی ها توسط یکی از ان ها ساخته میشه به طور مثال H.A.W.X در شعبه ی بوخارست رومانی ساخته شد که بازی موفقی هم بود . پ.ن : یوبیسافت بازی های بزرگ دیگری رو هم تو کارنامه کاری خود داره که از جمله اونا میشه به : Devil May Cry 3 World In Conflict Ghost Recon سری Silent Hunter سری قدیمی Rayman No More Heroes Beyond Good & Evil اولین بازیش هم Zombie بود ![]() به نظر من کار های Ubisoft فوق العاده قوی بوده و کم تر شرکتی پیدا خواهد شد که به اون برسه . اما میریم سراغ EA نام اصلی این شرکت Electronic Arts یا هنر های الکترونیکی هست که به اختصار با نام EA شناخته میشه . همون طور که گفتم سال 1982 این شرکت به وجود اومد. این شرکت فقط 4 بار (!) لوگوی خودش رو عوض کرد EA در طول مدت فعالیتش که ادامه هم داره کار های جالبی کرده که به طور مثال میشه از Crysis نام برد . الکترونیک ارتز برای این بازی یه لوگوی انحصاری ساخت که به رنگ بندی جلد بازی بیاد . کار نامه ی این شرکت درسته که خیلی بلند هست اما بازی های معروفش به شرکت بالایی نمیرسه اما باز هم شاهکار هایی داره که کم تر تکرار میشن : سری The Sims سری قدیمی (یادش بخیر!) Simcity Rock Band (برای گیمر های قدیمی) Road Rush سری PGA The Orange Box (کلا ورزشی ها رو یه زمان فقط و فقط EA میزد ) NHL NFL NBA Live NCAA Madden NFL Fifa Street Fifa سری Need For Speed سری Medal of Honor Mass Effect سری Command & Conquer BattledField Dead Space Black & With Burnout این شرکت که تو بازیساز ها به پولی بودن! مشهوره هر چند وقت یه بار بدون وقفه یه بازی جدید میده بیرون .. حالا چه بفروشه چه نه . پشتوانه ای این شرکت از لحاظ اقتصادی قویه و از اون شرکت هایی هست که اگه 10 تا بازی پشت سر هم هم اصلا نفروشه (حتی یه نسخه !!) باز هم نسخه ی 11 ام رو با سرمایه ی کافی شروع میکنه. در کل هر دو شرکت خوبن ... ولی *** یه کم بهتره .. *** = خودتون نتیجه بگیرید
With Many Clues,But With Few Anwers By Chuck Schuldiner R.I.P استعداد آدمی را می پوشاند و وقتی استعدادش کاهش یافت آنچه هست نمایان می شود . ف.نیچه دلیل و برهانی که ادمی میاورد همیشه به نفع خودش تمام میشود. ص.ه چه خوب میشد اگر همه چیز را میتوان نوشت . ص.ه بعضی کلمات وقت ادم رو میگیرند و بعضی ها وقت کلمه رو . Symbolic Eyes The Dream Is Gone |
|
|
|
| این 7 کاربر عزیز از کاربر محترم: Symbolic Eyes .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#24 |
![]() مسئول بخش بازیهای PC
تعداد تشکرها: 1,674
تشکر شده 4,736 بار در 1,756 ارسال
|
Ea به چیزی مثل پرونده ی شکست خورده و یا "پروژه ای که شایسته ی عرضه شدن نیست " اعتقاد نداره و این مطمئنا موجب محبوبیتش نمیشه.
|
| این 6 کاربر عزیز از کاربر محترم: apwbd .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#25 |
![]() کاربر قدیمی انجمن
تعداد تشکرها: 1,457
تشکر شده 6,076 بار در 1,520 ارسال
|
به نظر من جفتشون خوبن .
اما Ubi از EA جلو زده . مثل POP , SP , COJ , AC و ...
|
| این 3 کاربر عزیز از کاربر محترم: ۞ Devileytion ۞ .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#26 |
![]() کاربر قدیمی انجمن
تعداد تشکرها: 3,339
تشکر شده 4,856 بار در 1,335 ارسال
|
سلام
مگه ea فقط ناشر بازی نیست ؟؟؟؟ یوبی سافت هم ناشر هم بازی ساز هست که فقط بازی های خودش رو منتشر میکنه ولی به هر حال من به ea رای میدم چون دوستش دارم و برام محبوب هست به خاطر منتشر کردن crysis ولی خوب بازم میگم ea فقط ناشر بازی هست نه سازنده بازی !!!!!
|
| این 4 کاربر عزیز از کاربر محترم: demon hunter .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#27 |
![]() کاربر فعال
تعداد تشکرها: 9,342
تشکر شده 6,337 بار در 1,057 ارسال
|
من بيشتر از Ubisoft خوشم مياد بدليل اينكه بيشتر بازيهاي اين شركت هميشه جزء برترين بازيهاي سال بوده![]()
|
|
|
#28 |
![]() کاربر معمولی
تعداد تشکرها: 69
تشکر شده 295 بار در 68 ارسال
|
من طرفدار ubisoft هستم چون شاهکاری مثل assassins creed عرضه کرده... به نظر من ubisoft از EA بهتره...
![]() |
|
|
|
| این 6 کاربر عزیز از کاربر محترم: rolan .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#29 |
![]() کاربر فعال سایت
تعداد تشکرها: 1,800
تشکر شده 3,367 بار در 848 ارسال
|
سلام چه تایپک هایی میبینیم
![]() خب تو کیفیت ubisoft بهتر از ea است تو وفاداری به تاریخ عرضه بازی و سابقه و سرمایه شرکت ea حرف اول رو میزنه |
|
|
|
| این 3 کاربر عزیز از کاربر محترم: Mahmod .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#30 |
![]() خبرنگار
تعداد تشکرها: 793
تشکر شده 2,655 بار در 632 ارسال
|
حرف دوستان متین است ولی با این حال هم نباید Electronic Arts رو دست کم گرفت با بازی هایی مثل:
فیفا AOT:40 th day ولی یوبی خلاق تره عاشق بازیاشم.بی وفا اساسین رو هنوز برای ویندوز بیرون نداده ![]() |
|
|
|
| این 4 کاربر عزیز از کاربر محترم: Sergeant .برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|